κάποιο τρόπο για να κάνω μια αγορά απο το ebay? Πέρασα σημερα απο την τράπεζα και ρώτησα και μου είπαν οτι δεν γίνεται ακόμα ούτε μεσω paypal...
Κάποιος άλλος τρόπος?
Γνωρίζει κανείς...
-
AZUREUS
- Crazy poster

Γνωρίζει κανείς...
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
Μάντης
- Basic poster

Re: Γνωρίζει κανείς...
AZUREUS έγραψε:κάποιο τρόπο για να κάνω μια αγορά απο το ebay? Πέρασα σημερα απο την τράπεζα και ρώτησα και μου είπαν οτι δεν γίνεται ακόμα ούτε μεσω paypal...
Κάποιος άλλος τρόπος?
Mιχαήλ Βόδα , Ιουλιανού κάτι κίτρινα μαγαζιά αλλοδαπών ιδιοκτητών που στέλνουν χρήματα στο εξωτερικό, εκεί σου φτιάχνουν κάρτες προπληρωμένες από ξένη χώρα αυθημερόν.
Σου δίνουν όλα τα στοιχεία και κάνεις ότι γουστάρεις.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
paralo
- Crazy poster

μπαινεις στο paypal, πατας request money, συμπληρώνεις ενα email (ena δευτερο δικό σου εμαιλ, OXI αυτο που έχεις δηλώσει στο paypal), σου στελνει μια ειδοποιηση στο εμαιλ οτι "ο ταδε σου ζηταει λεφτά, παρακαλώ γραψτε μια καρτα απο όπου θα του δωσετε", συμπληρωνεις μια κάρτα σου (ελλληνική , χρεωστικηή προπληρωμενη με λεφτα μεσα, ΟΧΙ αυτη που εχεις συνδεσει με το paypal) και τα στελνει.
απλώς κραταει παραπανω προμηθεια , ενα 3 τοις εκατό νμζ.
Το paypal λειτουργει, δλδ αμα εχεις balance λεφτα μια χαρα το χρησιμοποιεις. το ζητημα ειναι πώς βάζεις στο balance χρηματα.
(αμα εχεις κάρτα απο εξωτερικό, τη συνδεεις κανονικά στο λογαριασμό σου, νμζ δεχεται μεχρι 6 ή 8.
Αμα ειναι σε αλλο νόμισμα εκει παλι κραταει, δυστυχώς, αναλογα όμως με την τράπεζα πανε αυτα).
Για προπληρωμενη καρτα δεν εχω δοκιμασει.
Οσα χρηματα κάρτα αγορασεις, τόσα και πιστώνονται; Δλδ αγοραζεις καρτα 100 ευρω και εχεις μεσα 100 ευρω ή πόσα χάνεις τεσπα;
απλώς κραταει παραπανω προμηθεια , ενα 3 τοις εκατό νμζ.
Το paypal λειτουργει, δλδ αμα εχεις balance λεφτα μια χαρα το χρησιμοποιεις. το ζητημα ειναι πώς βάζεις στο balance χρηματα.
(αμα εχεις κάρτα απο εξωτερικό, τη συνδεεις κανονικά στο λογαριασμό σου, νμζ δεχεται μεχρι 6 ή 8.
Αμα ειναι σε αλλο νόμισμα εκει παλι κραταει, δυστυχώς, αναλογα όμως με την τράπεζα πανε αυτα).
Για προπληρωμενη καρτα δεν εχω δοκιμασει.
Οσα χρηματα κάρτα αγορασεις, τόσα και πιστώνονται; Δλδ αγοραζεις καρτα 100 ευρω και εχεις μεσα 100 ευρω ή πόσα χάνεις τεσπα;
0 .
#ccc
-
AZUREUS
- Crazy poster

Μάντης έγραψε:
Mιχαήλ Βόδα , Ιουλιανού κάτι κίτρινα μαγαζιά αλλοδαπών ιδιοκτητών που στέλνουν χρήματα στο εξωτερικό, εκεί σου φτιάχνουν κάρτες προπληρωμένες από ξένη χώρα αυθημερόν.
Σου δίνουν όλα τα στοιχεία και κάνεις ότι γουστάρεις.
σ ευχαριστώ μάντη μου. Δεν είναι τόσο επείγουσα αγορά για όλη αυτή τη διαδικασία και δεν προλαβαίνω ένα πλειστηριασμο που λήγει σήμερα. Αλλά είναι πολύ χρήσιμη να τη γνωρίζω για το μέλλον.
Το paypal δεν μου έβγαλε κάποιο μηνυμα πάντως οτι δεν γίνονται συναλλαγές ή πληρωμές απο ελλάδα. Τους έστειλα ένα email να τους ρωτήσω αν και μάλλον δεν θα προλάβω την απάντηση. Πάντως εγώ ειδοποίησα τον πωλητή να το γνωρίζει γιατί είχα χτυπήσει ένα ποσό σε περίπτωση που προκύψει καποιο ζήτημα και δεν υπάρχει τρόπος πληρωμης...
Αρε κουφάλα βαρβιτσιώτη οταν τα έλεγες οτι δεν θα μπορούμε να αγοράζουμε εφαρμογές για το άιφοουν λογω των κάπιταλς εμείς σε περιγελούσαμε....
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
AZUREUS
- Crazy poster

paralo έγραψε:Για προπληρωμενη καρτα δεν εχω δοκιμασει.
έχω προπληρωμένη κάρτα απο την πειραιώς. Το ποσό που έχει μέσα φτάνει για την αγορά του προιόντος που θέλω. Μπορώ να προχωρήσω να κάνω αυτή την αγορά δηλαδή αλλά δεν μπορώ να βάλω άλλα χρήματα στο μέλλον στην προπληρωμενη καρτα?
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
paralo
- Crazy poster

AZUREUS έγραψε:paralo έγραψε:Για προπληρωμενη καρτα δεν εχω δοκιμασει.
έχω προπληρωμένη κάρτα απο την πειραιώς. Το ποσό που έχει μέσα φτάνει για την αγορά του προιόντος που θέλω. Μπορώ να προχωρήσω να κάνω αυτή την αγορά δηλαδή αλλά δεν μπορώ να βάλω άλλα χρήματα στο μέλλον στην προπληρωμενη καρτα?
Μπορείς. Φυσικα και μπορείς.
Οι οδηγιες που σου εγραψα ισχυουν για το paypal. Απλώς, αμα μπεις sto paypal και πεις οτι θελεις να βαλεις στο balance σου απο την κάρτα που εχεις ηδη συνδεσει στο paypal , δεν το δεχεται η τράπεζα.
Για αυτό το λόγο, κανεις request money (πρακτικα απο τον εαυτό σου) και του ζητάς χρήματα μεσω ελληνικης καρτας που δεν εχει δηλωθει στο paypal ομως. (το paypal λειτουργει και σαν τραπεζικός λογαριασμός, για αυτό δεν εχει μπλοκαριστεί αυτη η δυνατότητα, μαλλον).
Θα σου ελεγα να προσθεσεις παραπανω χρηματα παντως απο το ποσο που χρειαζεται γιατι το request εχει μεγαλυτερη προμηθεια απο οτι απλώς να τραβαγες απο την καρτα με της οποιας εχεις κανει verification .
0 .
#ccc
-
AZUREUS
- Crazy poster

paralo έγραψε:
Μπορείς. Φυσικα και μπορείς.
μέχρι εδώ κατάλαβα. Ρε παραλο σου φαίνομαι για άτομο που μπορώ να διαχειριστώ το χρήμα?
Εχω ένα ζήτημα μ αυτό γιατί με το χρήμα δεν αγοράζεις όνειρα, αξιοπρέπεια και ιδέες.....
Πάντως για να επανέλθουμε στα πεζά έστειλα μύνημα στον πωλητή να μου πει μια τελική τιμή γιατί είναι πληστηριασμος και θα προσπαθήσω να τα στείλω μεσω peypal μιάς και έχω κάποια χρήματα μέσα.
Θέλω να αγοράσω ένα γνήσιο μπρασελέ για το vintage ρολόι μου που είμαι ερωτευμένος μαζί του.
Σ ευχαριστώ που παιδεύεσαι να με ξεστραβώσεις αλλά δεν βλέπω να τα καταφέρνεις στο τέλος...

0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
paralo
- Crazy poster

Kaλά, μην το παίρνεις και πάνω σου
Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα όταν κάποιος ζητάει βοηθεια για το οποιοδηποτε θέμα.
Ειλικρινά γελασα με τη σταση σου.
Καλή transaction ! Παρακαλώ.
0 .
#ccc
-
AZUREUS
- Crazy poster

Oλα πήγαν καλά. Ήρθαν απο την Ισπανία των φίλων ποδέμος δυο πανέμορφα γνήσια μπρασελέ για το πολυτιμό μου ρολογάκι....
Δεν υπήρχε περιορισμος αγορών τελικά απο το ebay. Ίσως επειδή είχα τα χρήματα στον λογαριασμό για την αγορά. Σήμερα θα πάω να καταθέσω πάλι χρηματάκια να αγοράζω μαλακιούλες... Γουστάρουμε καπιταλισμό με αριστερή κυβέρνηση....
Δεν υπήρχε περιορισμος αγορών τελικά απο το ebay. Ίσως επειδή είχα τα χρήματα στον λογαριασμό για την αγορά. Σήμερα θα πάω να καταθέσω πάλι χρηματάκια να αγοράζω μαλακιούλες... Γουστάρουμε καπιταλισμό με αριστερή κυβέρνηση....

0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
paralo
- Crazy poster

χμμ
Εχω την αίσθηση οτι κατι εχει αλλαξει . Προσπαθησα να συνδεσω ελληνική καρτα και τη δεχτηκε(εκανε δλδ τη δεσμευση του 1,5 ευρω, πραγμα που λογικά δεν επιτρεποταν). Το συζητησα με μια φιλη μου και μου είπε οτι δεν μπορουσε να μεταφερει χρηματα απο τη δικη της ελληνική κάρτα που την ειχε ηδη συνδεδεμενη .
ακόμα και στα cc , ανώμαλοι.
Εχω την αίσθηση οτι κατι εχει αλλαξει . Προσπαθησα να συνδεσω ελληνική καρτα και τη δεχτηκε(εκανε δλδ τη δεσμευση του 1,5 ευρω, πραγμα που λογικά δεν επιτρεποταν). Το συζητησα με μια φιλη μου και μου είπε οτι δεν μπορουσε να μεταφερει χρηματα απο τη δικη της ελληνική κάρτα που την ειχε ηδη συνδεδεμενη .
ακόμα και στα cc , ανώμαλοι.
0 .
#ccc