Ποιο το μεγαλύτερo λάθος της ζωής σας;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Ποιο το μεγαλύτερo λάθος της ζωής σας;

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 12 Σεπ 2015, 01:31

Το μεγαλύτερο λάθος ήταν που δεν έφυγα νωρίτερα από την Ελλάδα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ποιο το μεγαλύτερo λάθος της ζωής σας;

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 12 Σεπ 2015, 11:41

Metranion έγραψε:Το μεγαλύτερο λάθος ήταν που δεν έφυγα νωρίτερα από την Ελλάδα.

Υπομονή. Μετά της 20 Σεπτέμβρη το μεγαλύτερο λάθος σου θα είναι που έφυγες νωρίτερα απο την Ελλάδα...
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 12 Σεπ 2015, 12:47

AZUREUS έγραψε:
Metranion έγραψε:Το μεγαλύτερο λάθος ήταν που δεν έφυγα νωρίτερα από την Ελλάδα.

Υπομονή. Μετά της 20 Σεπτέμβρη το μεγαλύτερο λάθος σου θα είναι που έφυγες νωρίτερα απο την Ελλάδα...

:s_no ντροπη . :s_no :s_no
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 12 Σεπ 2015, 12:57

paralo έγραψε:
AZUREUS έγραψε:

Γιατί καλέ? :sgrat:
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 12 Σεπ 2015, 13:22

Για μένα πάλι θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου να έχω φύγει απ την Ελλάδα όταν έφτασα στο τσακ. Ολα αυτά όμως τα κάνεις απολογισμό μετά από κανα 2 δεκαετίες αναλόγως πώς σε πήγε η ζωή σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 12 Σεπ 2015, 14:38

AZUREUS έγραψε:

μπα θα παρακαλάς πότε να φυγεις
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 12 Σεπ 2015, 15:22

AZUREUS έγραψε:
paralo έγραψε:
AZUREUS έγραψε:

Γιατί καλέ? :sgrat:

Eiπαμε, bot. Όχι όμως και να τρολλάρεις τον ανθρωπο (εστω και ανωνυμα) που με την ίδια του την εμπειρία βιώνει τη Διαφορά μας με τους απέξω. Η τρολλοπροπαγανδα ή θα εχει καποιο όριο ή θα υποθεσω οτι σε λιγο σε βλεπω της γραμμης ΛΑΕ-κλεισιμο συνορων-πυρινικός πολεμος-μας ψεκαζουν και τα σχετικά. Διαλεξε στρατόπεδο λοιπον απο τώρα για το μελλον Αζούρ. Να ειμασταν 15 ετω ή >95 θα ελεγα παει στο καλό.Οτιδηποτε ενδιαμεσο ηλικιακά να τρολλάρει τη μετεγκατάσταση και ανευρεση εργασίας σε αλλη χώρα ειναι χαμηλοτάτου επιπεδου.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 12 Σεπ 2015, 18:59

paralo έγραψε:Eiπαμε, bot. Όχι όμως και να τρολλάρεις τον ανθρωπο (εστω και ανωνυμα) που με την ίδια του την εμπειρία βιώνει τη Διαφορά μας με τους απέξω. Η τρολλοπροπαγανδα ή θα εχει καποιο όριο ή θα υποθεσω οτι μπλα μπλα κουβέντα να γίνεται......

Χαλάρωσε καλή μου. Δεν είμαι αναγκασμένος να γνωρίζω την προσωπική ιστορία της κάθε ανώνυμης διαδικτιακής περσόνας. Ούτε και το καθε ανώνυμο μέλος ενός φόρουμ να ψάχνει την ευκαιρία να προσωποποιήσει την δική του πονεμένη ιστορία.
Απο τη στιγμή που κανεις κλικ για να συνδεθείς σε ένα μαγικό ψηφιακό κόσμο ολα αυτά τα αφήνεις πίσω σου.
Εισέρχεσαι σε ένα κόσμο οπου ο πόνος, οι πίκρες και οι στενοχώριες του πραγματικού κόσμου υπάρχουν μόνο ως περιγραφές...
Καλώς ήρθες λοιπόν και καλή σου διασκέδαση...
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 13 Σεπ 2015, 17:28

mitsokollias έγραψε:Για μένα πάλι θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου να έχω φύγει απ την Ελλάδα όταν έφτασα στο τσακ. Ολα αυτά όμως τα κάνεις απολογισμό μετά από κανα 2 δεκαετίες αναλόγως πώς σε πήγε η ζωή σου.

Απολογισμός μετά από 2 δεκαετίες είναι πολύ αργά ή ακόμη έστω και μετά από μια πενταετία, εξαρτάται βέβαια και σε ποιο στάδιο της ηλικίας είσαι. Θα ήθελα πάντως να μεταναστεύσω νωρίτερα από την ηλικία των 20 - 23 ετών. Δυστυχώς αν δεν έχεις μια σχετική βοήθεια πχ συγγενείς στο εξωτερικό μπόλικα χρήματα, δύσκολα κάποιος θα έβλεπε την διαφορά και δεν θα νοιαζόταν. Ίσως τελικά και η χρεοκοπία να μας έκανε και καλό που μας εξανάγκασε να βγούμε εκτός Ελλάδος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 13 Σεπ 2015, 19:48

Έχασα χρόνο κυνηγώντας φουστάνια ενώ θα μπορούσα να γίνω πατέρας νωρίτερα.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”