Μετανάστευση στο Νοβοσιμπίρσκ ρωσιας
-
Thanos
- Rookie poster

Μετανάστευση στο Νοβοσιμπίρσκ ρωσιας
Γεια σας φιλαράκια είμαι καινούργιος εδώ και θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε η κοπέλα μου είναι από το Νοβοσιμπίρσκ έχω πάει αρκετές φορές και θέλουμε να μείνουμε μαζί το θέμα είναι ότι δεν θέλει να έρθει Ελλάδα λόγω κρίσης και επειδή θα είναι ξένη εδώ δεν θα έχει κανένα εκτός από μένα μου είπε να πάω εγώ εκεί δεν ξέρω ρωσικά αγγλικά ξέρω όχι τέλεια αλλά ξέρω μιλάω άνετα μου είπε ότι μπορεί να μου βρει δουλειάσε κάνα καφέ ρεστοράν ξέρετε να μου πείτε τι παίζει εκει
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Μετανάστευση στο Νοβοσιμπίρσκ ρωσιας
Καλώς ήρθες αρχηγέ
Νομίζω ο πλέον κατάλληλος να αποντήσει είναι ο Βλαδιμηρόφσκι.
Θα ήθελα με την σειρά μου να τον ρωτήσω εαν η ρωσική πολιτεία δίνει κίνητρα για εγκατάσταση στην Σιβηρία, σε περιοχές που κάνει ψόφο και λογικά δεν πάει κανείς τόσο εύκολα.
Νομίζω ο πλέον κατάλληλος να αποντήσει είναι ο Βλαδιμηρόφσκι.
Θα ήθελα με την σειρά μου να τον ρωτήσω εαν η ρωσική πολιτεία δίνει κίνητρα για εγκατάσταση στην Σιβηρία, σε περιοχές που κάνει ψόφο και λογικά δεν πάει κανείς τόσο εύκολα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Αν εισαι ετοιμος για -30°C σε τρεις συνεχομενους μηνες καθε χρονο, τα υπολοιπα ειναι ευκολα.
Παντως αφου στην Σιβηρία η υγρασια ειναι πολυ χαμηλη, το κρυο αντεχεται.
Νοβοσιμπιρσκ εναι μεγαλη πολη, δουλεια θα βρεις αν θα εχεις χαρτια. Αυτο (τα χαρτια) ειναι το πιο περιπλοκο θεμα, εαν δεν ειστε παντρεμενοι σημερα ειναι πολυ δυσκολο να βγαζεις την αδεια παραμονης/εργασιας. Τσεκαρε το πριν πας, ρωτα και την κοπελα αν εχει ακρι στις αντίστοιχες υπηρεσίες.
Καπως ετσι, αν εχεις κάποιες συγκεκριμένες αποριες, λεγε.
Παντως αφου στην Σιβηρία η υγρασια ειναι πολυ χαμηλη, το κρυο αντεχεται.
Νοβοσιμπιρσκ εναι μεγαλη πολη, δουλεια θα βρεις αν θα εχεις χαρτια. Αυτο (τα χαρτια) ειναι το πιο περιπλοκο θεμα, εαν δεν ειστε παντρεμενοι σημερα ειναι πολυ δυσκολο να βγαζεις την αδεια παραμονης/εργασιας. Τσεκαρε το πριν πας, ρωτα και την κοπελα αν εχει ακρι στις αντίστοιχες υπηρεσίες.
Καπως ετσι, αν εχεις κάποιες συγκεκριμένες αποριες, λεγε.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Θα ήθελα με την σειρά μου να τον ρωτήσω εαν η ρωσική πολιτεία δίνει κίνητρα για εγκατάσταση στην Σιβηρία, σε περιοχές που κάνει ψόφο και λογικά δεν πάει κανείς τόσο εύκολα.
Αν θες να κανεις το μικροκρατος (
) η Σιβηρια ειναι το πιο καταλληλο μερος. Πας καπου στο βαθος της ταϊγκας και κανεις οτι θες. Αρκει να μην κηρυξεις πολεμο σε γειτονικα κρατη Σοβαρα μιλωντας δεν ξερω ακριβως, κατι ακουσα για επιδοτήσεις εγκαταστασης σε τετοια μερη αλλα δ ν ειμαι σιγουρος αν ισχυει για ξενους ή μονο για τους Ρωσους.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Διάδοχος
- Danchō

Τα Βολγάδοϊτς στην δουλειά με λένε ότι σε μερικές περιοχές της Σιβηρίας μετράνε διπλάσια τα συντάξιμα χρόνια (σαν την θητεία σε υποβρύχιο). Δεν ξέρω αν με λένε μαλακίες, ζουν στην Γερμανία σχεδόν τα τελευταία 30 χρόνια και ίσως έχουν χάσει επαφή με την πραγματικότητα. Ο ένας πάντως (ο μεγαλύτερος σε ηλικία, 60+) μεγάλωσε Σιβηρία, δεν θυμάμαι ακριβώς που, θα τον ξαναρωτήσω.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει μια θρησκευτική κοινότητα που ζει στην Σιβηρία (Старообрядчество), νομίζω είναι κάτι αντίστοιχο με τους Άμις των ΗΠΑ. Μερακλήδες άνθρωποι.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει μια θρησκευτική κοινότητα που ζει στην Σιβηρία (Старообрядчество), νομίζω είναι κάτι αντίστοιχο με τους Άμις των ΗΠΑ. Μερακλήδες άνθρωποι.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε: Τα Βολγάδοϊτς στην δουλειά με λένε ότι σε μερικές περιοχές της Σιβηρίας μετράνε διπλάσια τα συντάξιμα χρόνια (σαν την θητεία σε υποβρύχιο). Δεν ξέρω αν με λένε μαλακίες, ζουν στην Γερμανία σχεδόν τα τελευταία 30 χρόνια και ίσως έχουν χάσει επαφή με την πραγματικότητα. Ο ένας πάντως (ο μεγαλύτερος σε ηλικία, 60+) μεγάλωσε Σιβηρία, δεν θυμάμαι ακριβώς που, θα τον ξαναρωτήσω.
Ισχυει εν μερη, βγαινουν σε συνταξη 5 χρόνια νωρίτερα (55 οι αντρες 50 οι γυναικες), εχουν και διαφορα αλλα επιδοματα.
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Ενδιαφέρον παρουσιάζει μια θρησκευτική κοινότητα που ζει στην Σιβηρία (Старообрядчество), νομίζω είναι κάτι αντίστοιχο με τους Άμις των ΗΠΑ. Μερακλήδες άνθρωποι.
Υπαρχουν παντου, οχι μονο στην Σιβηρια. Π.χ. διπλα απο το εξοχικο μου (60 χλμ απο την Μοσχα) υπαρχει ενα χωριο. Ταλιμπανια ειναι, αλλα ησυχοι και εργατικοι.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Διάδοχος
- Danchō

Μπορείς σε παρακαλώ να κοιτάξεις, όταν έχεις χρόνο, αγγελίες και να με πεις πόσο περίπου πάει ένα μικρό/μεσαίο αγρόκτημα σε απόμερο μέρος στην Σιβηρία;
Υπάρχει βίζα για επενδυτές στην Ρωσία; (πχ σε πολλές χώρες -πχ Αυστραλία, Ιαπωνία, κλπ- αν αγοράσεις ή επενδύσεις πάνω απο κάποιο ποσό δικαιούσαι βίζα)
Υπάρχει βίζα για επενδυτές στην Ρωσία; (πχ σε πολλές χώρες -πχ Αυστραλία, Ιαπωνία, κλπ- αν αγοράσεις ή επενδύσεις πάνω απο κάποιο ποσό δικαιούσαι βίζα)
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Τι εννοεις "μικρο/μεγαλο"; Ξερεις στην Ρωσια τα μεγεθη ειναι λιγο αλλιως απ'οτι στην Ευρωπη.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

https://www.avito.ru/irkutsk/zemelnye_u ... _821211239
Ας πουμε αυτο, 560 στρεμματα, κοστιζει περιπου 60 χιλ. ευρω (θελει 75 αλλα σιγα).
Εχει ρευμα, ασφαλτο μεχρι το κτημα.
Ας πουμε αυτο, 560 στρεμματα, κοστιζει περιπου 60 χιλ. ευρω (θελει 75 αλλα σιγα).
Εχει ρευμα, ασφαλτο μεχρι το κτημα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Διάδοχος
- Danchō

Μπορώ να αγοράσω επιτόπου κάτι τέτοιο σαν αλλονταπό Γρεκ; Με φόρους τι παίζει;
.
0 .