Eχει τυχει σε κανενα? Μου τυχε εμενα στο ακυρο το απογευμα που ξαναανοιξα το πισι. Στην αρχη μου βγαλε μηνυμα οτι δεν μπορει να μπει και μετα απο ριμπουτ μπηκε αλλα ειχαν σβηστει ολες οι συντομευσεις.
Προσπαθησα να φτιαξω το παλιο μου προφιλ χωρις τυχη. Σε αυτο πολλες δυνατοτητες (πχ καρφιτσωμα προγραμματων στην γραμμη εργασιων) ηταν απενεργοποιημενες.
Τελικα αναγκαστηκα να φτιαξω νεο και να μεταφερω τα αρχεια απο το παλιο στο νεο προφιλ. Φτηνα την γλυτωσα αν εξαιρεσεις οτι επρεπε να ξαναφτιαξω τις ρυθμισεις σε καποια προγραμματα και ενα παιχνιδι σταματησε να δουλευει για καποιο λογο.
Corrupted προφιλ στα Win 8
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Στύγιος
Re: Corrupted προφιλ στα Win 8
Λαχουρένιος έγραψε:Eχει τυχει σε κανενα? Μου τυχε εμενα στο ακυρο το απογευμα που ξαναανοιξα το πισι. Στην αρχη μου βγαλε μηνυμα οτι δεν μπορει να μπει και μετα απο ριμπουτ μπηκε αλλα ειχαν σβηστει ολες οι συντομευσεις.
Προσπαθησα να φτιαξω το παλιο μου προφιλ χωρις τυχη. Σε αυτο πολλες δυνατοτητες (πχ καρφιτσωμα προγραμματων στην γραμμη εργασιων) ηταν απενεργοποιημενες.
Τελικα αναγκαστηκα να φτιαξω νεο και να μεταφερω τα αρχεια απο το παλιο στο νεο προφιλ. Φτηνα την γλυτωσα αν εξαιρεσεις οτι επρεπε να ξαναφτιαξω τις ρυθμισεις σε καποια προγραμματα και ενα παιχνιδι σταματησε να δουλευει για καποιο λογο.
Ναι 2-3 φορές, η μόνη λύση εντός win είναι "επαναφορά" ή αλλιώς το win boot repair
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Επαναφορα συστηματος? Το προσπαθησα αλλα τελικα απετυχε.
Εσυ καταλαβες απο τι το παθες?
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

τι μηνύματα έβγαζε;
Τώρα όμως πρέπει να σκανάρεις τον σκληρό δίσκο για bad sectors, χρησιμοποιώ το Hard Disk Sentinel ή κάτι πιο ελεύθερο το CrystalDiskInfo χωρίς licence και κρακ, δοκίμασέ το και στείλε μου ένα πμ τις τιμές που διαβάζει από το SMART του σκληρού δίσκου.
Τώρα όμως πρέπει να σκανάρεις τον σκληρό δίσκο για bad sectors, χρησιμοποιώ το Hard Disk Sentinel ή κάτι πιο ελεύθερο το CrystalDiskInfo χωρίς licence και κρακ, δοκίμασέ το και στείλε μου ένα πμ τις τιμές που διαβάζει από το SMART του σκληρού δίσκου.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Βαριεμαι να τα κανω ολα αυτα, ηδη εχασα το απογευμα της Κυριακης για να το φερω στα ισα και ακομα να μπορεσω να τρεξω εκεινο το παιχνιδι
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

βαριέσαι αλλά όταν χάσεις τα πάντα και καταστραφεί ο σκληρός τότε θα λες τι μαλακίες έκανα
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an

-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Επαναφορα συστηματος? Το προσπαθησα αλλα τελικα απετυχε.
2 φορές νομίζω αποτυχία στο boot και την τελευταία "κόλλησε" στις ενημερώσεις ,κλασική αδυναμία στα 8 , δε μου το ξαναπαρουσίασε ποτέ μέχρι τώρα στα 10 .
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εμενα το καλωδιο της τροφοδοσιας απο την αρχη δεν κανει καλη επαφη με τον πυργο με αποτελεσμα αν κουνησω αποτομα τον πυργο, αποσυνδεεται το καλωδιο. Οποτε πιστευω οτι ισως επαθε τιποτα το λειτουργικο απο τις διακοπες ρευματος.
Εσενα δλδ σου εμφανισε αποτυχια στο μπουτ στα καλα καθουμενα?
Εσενα δλδ σου εμφανισε αποτυχια στο μπουτ στα καλα καθουμενα?
0 .
-
Στύγιος
Nαι ,τότε είχα τα 8 dual με 10 ,εδώ και 1,5 χρόνο που έχω 10 dual με 10 insider δεν ξανασυνέβη.Είχαν πολλά προβλήματα τα 8 ,χανόταν το metro κλπ
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Tελικα κατεβασα τορρεντ που εγκαθιστουσε το game με αλλο τροπο (το κατεβαζες ετοιμο εγκατεστημενο) και το θεμα που ειχα με το παιχνιδι αυτο λυθηκε. Εφαγα μια βδομαδα ψαχνοντας λυσεις ο μαλακας. 

0 .