Ήταν αναμενόμενο πως θα φτάναμε ως εδώ. Ο επιλεκτικός στραβισμός φαίνεται πως είναι επιδημία που προσβάλει τους διαχειριστές οποιουδήποτε φόρουμ αρχίζει συστηματικά να φιλοξενεί τρολς. Ανάμεσα στις εκατοντάδες ύβρεις, απειλές, ρατσιστικά, αντισημιτικά, ομοφορβικά, και ξενοφοβικά σχόλια που γράφονται εδώ κάθε βδομάδα, απο διάφορους χρήστες με εμφανή την "τρικυμία εν κρανίω", θα είχαμε και το κερασάκι στη τούρτα, προτροπές για κατάργηση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα. Από κάποια απίθανα τυπάκια, οι οποίοι βγαίνουν και ζητάνε και τα ρέστα, μιλώντας τώρα για "προσωπικά δεδομένα".
Λοιπόν, αποφάσισα να σας δώσω τα ρέστα. Αρχίζουμε με κάτι σαν κι αυτό:
http://newpost.gr/ellada/550925/prosoxh ... diadiktyoyΟι χρήστες κινδυνεύουν, αν δεν είναι προσεκτικοί να χάσουν την δουλειά τους ή να βρεθούν ακόμη και στην φυλακή. Όποιος λοιπόν θρασύδειλος έχει πρόβλημα με αυτά που γράφω, παίρνει τον αβοκάτο του και πάει και καταθέτει μηνύσεις. Το κακό με τις μηνύσεις είναι ότι αναγκαστικά ξεβρακώνεσαι. Τους αφήνεις το ονοματάκι σου. Σε αυτούς που βρίζεις συστηματικά εδώ μέσα, την δικαστική εξουσία. Σοβαρό σκάλωμα αυτό, έτσι; Παύεις δηλαδή να είσαι ένας θρασύδειλος λασπολόγος του διαδικτύου και αποκτάς υπόσταση. Και πιθανόν να δεχτείς και άμεση απάντηση, νομικής φύσης για αυτά που δηλώνεις, από αυτούς που κατηγορείς και για αυτά που πιθανόν να κατηγορηθείς για διάφορα που έχεις κάνει. Τα οποία θα έρθουν στο φως. Ξέρεις, όλα έρχονται, κάποτε.
Άντε λοιπόν, άλλο ένα post μου προτεινόμενο για διαγραφή από τις παλιοσειρές ή τη μη δημοσίευση. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα διαβαστεί καλά πρώτα από τους ενδιαφερόμενους.
