Σε ένα πρακτορείο οπαπ που πήγα να παίξω τζόκερ πριν λίγο γνώρισα ένα Αλβανό .
Ο οποίος μόνος του άνοιξε συζήτηση και με λίγα λόγια είπε ότι δουλεύει σαν επόπτης συνεργείων καθαρισμού μεγάλης εταιρείας που έχει πάρει σχεδόν τα πάντα .
Μπαίνει σέ δυό υπουργεία βλέπει φωτογραφίες με Κινέζους.
Μπαίνει στο χρηματιστήριο στο γραφείο του προέδρου βλέπει φωτογραφίες με Κινέζους.
Μπαίνει στους διάφορους οργανισμούς στα γραφεία των διοικητών βλέπει φωτογραφίες με Κινέζους.
Μπαίνει παντού και παντού βλέπει φωτογραφίες με Κινέζους.
Ο προβληματισμός του Αλβανού.
Θα τα πάρουν όλα οι Κινέζοι .
Πάμε τώρα στον δικό μου προβληματισμό πώς ένας Αλβανός μπορεί να μπαίνει παντού τα βράδια;
Χωρίς κανένα ίχνος ρατσισμού απλά από άποψη ασφάλειας δεν τίθεται σοβαρό θέμα;
Ένας προβληματισμός του Αλβανού και ένας δικός μου.
-
Μάντης
- Basic poster

Ένας προβληματισμός του Αλβανού και ένας δικός μου.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Ένας προβληματισμός του Αλβανού και ένας δικός μου.
Μην πιστευεις ο,τι ακους στην πιατσα
9 στους 10 λενε 9 στις 10 φορες μαλακιες
Ο,τι ακουσε ο καθενας στο καφενειο ή διαβασε σε βοθρομπλογκ στο μεταφερει εσενα ως αποψη
Εγω ανατρεχοντας σε συζητησεις που εβλεπα να γινονται αναμεσα σε απλους πολιτες, σχεδον κανεις δεν ειχε πιασει τι παιζει, ειδικα προ κρισης
9 στους 10 λενε 9 στις 10 φορες μαλακιες
Ο,τι ακουσε ο καθενας στο καφενειο ή διαβασε σε βοθρομπλογκ στο μεταφερει εσενα ως αποψη
Εγω ανατρεχοντας σε συζητησεις που εβλεπα να γινονται αναμεσα σε απλους πολιτες, σχεδον κανεις δεν ειχε πιασει τι παιζει, ειδικα προ κρισης
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Μάντης έγραψε:Σε ένα πρακτορείο οπαπ που πήγα να παίξω τζόκερ πριν λίγο γνώρισα ένα Αλβανό .
Ο οποίος μόνος του άνοιξε συζήτηση και με λίγα λόγια είπε ότι δουλεύει σαν επόπτης συνεργείων καθαρισμού μεγάλης εταιρείας που έχει πάρει σχεδόν τα πάντα .
Μπαίνει σέ δυό υπουργεία βλέπει φωτογραφίες με Κινέζους.
Μπαίνει στο χρηματιστήριο στο γραφείο του προέδρου βλέπει φωτογραφίες με Κινέζους.
Μπαίνει στους διάφορους οργανισμούς στα γραφεία των διοικητών βλέπει φωτογραφίες με Κινέζους.
Μπαίνει παντού και παντού βλέπει φωτογραφίες με Κινέζους.
Ο προβληματισμός του Αλβανού.
Θα τα πάρουν όλα οι Κινέζοι .
Πάμε τώρα στον δικό μου προβληματισμό πώς ένας Αλβανός μπορεί να μπαίνει παντού τα βράδια;
Χωρίς κανένα ίχνος ρατσισμού απλά από άποψη ασφάλειας δεν τίθεται σοβαρό θέμα;
Κάποια ναι, αλλά γενικά όχι, η πίτα θα μοιραστεί. Οι συγκεκριμένοι έχουν πιάσει όλα τα πόστα, από δημόσιες υπηρεσίες μέχρι και μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες, δεν μου φαίνεται περίεργο 28 χρόνια μένουν στην Ελλάδα και φυσικά παντρεύονται με Ελληνίδες και οι Ελ με Αλβανίδες.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Αφου οι ελς σνομπαρουν την δουλειά καθαριστη και προτιμουν να παρασιτουν απο συνταξεις των παππουδων, καλα θα κανει αλβανος αν βουτηξει ένα δυο απορριτα εγγραφα.
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Freisinniger
- Maître des anions

ВладимирВладимирович έγραψε:Αφου οι ελς σνομπαρουν την δουλειά καθαριστη και προτιμουν να παρασιτουν απο συνταξεις των παππουδων, καλα θα κανει αλβανος αν βουτηξει ένα δυο απορριτα εγγραφα.
Αυτό στάνταρ γίνεται εδώ και καιρό, ιδίως στην Αστυνομία που γέμισαν
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αυτα τα γραφεια καποιος θα τα καθαριζε.
Εχει σημασια αν αυτος που το κανει ειναι ελ, αλβανος, εβραιος κλπ?
Εχει σημασια αν αυτος που το κανει ειναι ελ, αλβανος, εβραιος κλπ?
0 .
-
Γύπας
- Extreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Αφου οι ελς σνομπαρουν την δουλειά καθαριστη και προτιμουν να παρασιτουν απο συνταξεις των παππουδων, καλα θα κανει αλβανος αν βουτηξει ένα δυο απορριτα εγγραφα.
Δεν παρασιτούν. Περιμένουν να βρουν μία δουλειά που δεν έχει πολύ κούραση. Όλο και κάποια άκρη θα έχει ο μπαμπάς. Μέχρι τότε μπαίνουν στο ίντερνετ να δώσουν στίγμα για το πόσο σπουδαίες προσωπικότητες είναι και να καταθέσουν την σπουδαία τους άποψη για τα πάντα.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Μάντης
- Basic poster

Είναι αδιανόητο για μένα σε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες να αλωνίζουν ξένοι το βράδυ στα γραφεία για να τα καθαρίσουν.
Είδα κάποιες δημοσιεύσεις και πιστεύω ότι συγκρίνεται ανόμοια πράγματα.
Ο Έλληνας θα πληρώσει εισιτήριο στο μετρό , δεν θα πάει στο τζάμπα , ο Έλληνας δεν θα στείλει τα 550 ευρώ που θα βγάλει στην Αλβανία και θα έχουν αξία.
Ούτε θα ζεί σε ένα υπόγειο με ενοίκιο 150 ευρώ με άλλους πέντε.
Ούτε θα πηγαίνει σαν τον λέτσο στην δουλειά.
Έτσι αποκλείονται οι Έλληνες απο αυτές τις δουλειές.
Όπως και να το μετρήσεις όταν σε μια δουλειά ξοδεύεις περισσότερα απο όσα βγάζεις δεν σε συμφέρει.
Έτσι δεν πάς.
Τώρα αν οι Αλβανοί έχουν και κάποιο χαρτζηλίκι απο τις πληροφορίες που δίνουν με όσα ελέγχουν εκτός των υπολοίπων εε .. αυτό τους κάνει ακόμα πιό μάγκες.
Είδα κάποιες δημοσιεύσεις και πιστεύω ότι συγκρίνεται ανόμοια πράγματα.
Ο Έλληνας θα πληρώσει εισιτήριο στο μετρό , δεν θα πάει στο τζάμπα , ο Έλληνας δεν θα στείλει τα 550 ευρώ που θα βγάλει στην Αλβανία και θα έχουν αξία.
Ούτε θα ζεί σε ένα υπόγειο με ενοίκιο 150 ευρώ με άλλους πέντε.
Ούτε θα πηγαίνει σαν τον λέτσο στην δουλειά.
Έτσι αποκλείονται οι Έλληνες απο αυτές τις δουλειές.
Όπως και να το μετρήσεις όταν σε μια δουλειά ξοδεύεις περισσότερα απο όσα βγάζεις δεν σε συμφέρει.
Έτσι δεν πάς.
Τώρα αν οι Αλβανοί έχουν και κάποιο χαρτζηλίκι απο τις πληροφορίες που δίνουν με όσα ελέγχουν εκτός των υπολοίπων εε .. αυτό τους κάνει ακόμα πιό μάγκες.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Οι Αλβανοί ζουν με πολύ λιγότερα, διότι έτσι έχουν μάθει από παλιά. Σε καλύβες ή ακόμα και σε χωράφια κοιμούνταν κάποτε όταν πρωτοήρθαν. Τα λεφτά τα στέλνουν Αλβανία, όπου ζεις άρχοντας με αυτά.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Μάντης
- Basic poster

Έτσι , αν δεν κάνεις καθημερινά μπάνιο , αν δεν πλένεις τα ρούχα σου , αν δεν πληρώνεις εισιτήριο και αν μοιράζεσαι το ενοίκιο με άλλους δυο τρείς τα 550 ευρώ σου αρκούν και σου περισεύουν.
Αυτά δε που περισέυουν τα στέλλεις στην Αλβανία και εκεί έχουν αξία .
Έτσι ναι σε συμφέρει.
Αυτά δε που περισέυουν τα στέλλεις στην Αλβανία και εκεί έχουν αξία .
Έτσι ναι σε συμφέρει.
0 .