δεν την παλεύουμε
Εξηγούμαι,
Όπου και να γυρίσεις να κοιτάξεις, στην καθημερινότητα, στα διεθνή θέματα, στο οικονομικά, στα πολεμικά που έχουν προκύψει και σιγά σιγά μας πλησιάζουν, αλλά περισσότερο σε όλη αυτή την κατήφεια που υπάρχει διάσπαρτη μέσα στην καθημερινότητα ,
όλα πάνε στραβά.
Ακούς ότι θέλεις σαν νέα, η τάδε πετιέται έξω από το σπίτι της γιατί το παίρνει η τράπεζα, του παππού του επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι δυο Αφγανοί στην Ερμού, οι μπαχαλάκηδες τα σπάνε γιατί ένας δικός τους κάτι έστειλε ένα φάκελο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έγινε. Επικρατεί μια τρέλα όπου και να κοιτάξεις και λες τώρα θα μου κάνουν και μένα την ζωή τρέλα, δεν μπορεί, αφού καίγεται η καλύβα του γείτονα που θα πάει και η δική μου θα πάρει φωτιά.
Πόσοι έχουμε ακούσει για κάποιον γνωστό μας που δεν είχε να πληρώσει τα φάρμακα ,το ενοίκιο , το σούπερ μάρκετ;
Πρέπει να είσαι μεγάλο γαϊδούρι σε σημαντικό βαθμό για να μην σε επηρεάζουν όλα όσα καθημερινά συμβαίνουν.
Στα διεθνή; χαμός, μόνο τις σκηνές από το Αφρίν να δεις κουρελιάζεται η ψυχή σου
Οι τούρκοι έχουν ξεσαλώσει οι σκοπιανοί το ίδιο τώρα και οι Αλβανοί με τις ΑΟΖ ( τρομάρα μας τι τις θέλαμε;)
Γενικώς επικρατεί μια παλαβομάρα και άντε να δούμε πότε θα ηρεμήσουν τα πράγματα...
Έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία .....
-
vallon
- Supreme poster

Έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία .....
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία .....
Δε θα ηρεμησουν, αυτη θα ειναι η Ελλαδα της επομενης 20ετιας και παραπανω ισως
Με το μνημονιο μπηκαμε σε τελειως νεα διαφορετικη ιστορικη περιοδο
Η παλαβομαρα πιθανον να ειναι αυτο που ζουσαμε απο το '90 και μετα, το σημερινο βιοτικο επιπεδο της Ελλαδας ειναι αυτο που αντιστοιχει στην παραγωγη της
Με το μνημονιο μπηκαμε σε τελειως νεα διαφορετικη ιστορικη περιοδο
Η παλαβομαρα πιθανον να ειναι αυτο που ζουσαμε απο το '90 και μετα, το σημερινο βιοτικο επιπεδο της Ελλαδας ειναι αυτο που αντιστοιχει στην παραγωγη της
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Re: Έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία .....
κοινώς μας έχει πάρει ο διάολος και μας σηκώνει
καλό είναι πάντως να είμαστε λίγο ψύχραιμοι
καλό είναι πάντως να είμαστε λίγο ψύχραιμοι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.