Εκανα αναβαθμιση το firefox και μου εβγαλε ενα τζερτζελεδακι στη μπαρα για συνομιλία. Λεγεται firefox hello. Το έχει δοκιμασει κανεις;
Τι messengers χρησιμοποιείτε γενικα;
Messengers
-
Perseus
- Basic poster

-
libre
Re: Messengers
Η Υπηρεσία είναι ενσωματωμένο στο Firefox, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε με ευκολία κλήσεις ομιλίας και βίντεο μεταξύ του Firefox και χρηστών οποιουδήποτε περιηγητή ή συσκευής με δυνατότητα WebRTC*.
https://www.mozilla.org/el/about/legal/ ... fox-hello/
* http://www.webrtc.org/
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Whatsapp, Viber και πιο σπάνια το Skype.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Diego
- Crazy poster

Το ειδα και εγω και θαθελα να το δοκιμασω.Ειμαι περιεργος γιατι το σκαιπ ειναι απελπιστικα βαρυ πλεον 

0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
libre
Diego έγραψε:Το ειδα και εγω και θαθελα να το δοκιμασω.Ειμαι περιεργος γιατι το σκαιπ ειναι απελπιστικα βαρυ πλεον
Το σκαιπ δεν είναι απλά βαρύ, αλλά χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σου ως σερβερ. Τώρα το firefox hello έχει ολα τα ατού να κάνει θραυση αφού εχει υποστηριξη σε firefox, chrome, opera, android, ios. Αυτό που με απασχολει ειναι θέματα privacy. Αυτή η υπηρεσία δεν εξασφαλίζεται απο το Mozilla, αλλά από μια παγκοσμια εταιρεια την Telefonica. Σκέφτομαι να φτιαξω διαφορετικό profile στο firefox ειδικά για αυτό.
0 .
-
Γιάννης
- Rookie poster

libre έγραψε:Diego έγραψε:Το ειδα και εγω και θαθελα να το δοκιμασω.Ειμαι περιεργος γιατι το σκαιπ ειναι απελπιστικα βαρυ πλεον
Το σκαιπ δεν είναι απλά βαρύ, αλλά χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σου ως σερβερ.
Δεν υποτίθεται ότι η microsoft το σταμάτησε αυτό, όταν αντικατέστησε τα user supernodes με έναν σκασμό από δικούς της linux servers;
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."