Δώρο για νεογέννητο

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δώρο για νεογέννητο

Δημοσίευσηαπό Diego » 17 Μαρ 2015, 12:20

Για πείτε καμιά ιδέα.Μέχρι και 250 ευρώ.Η μητέρα είναι καλή φίλη (και μόνο)-θερμή παράκληση ΜΗΝ αρχίσετε τις καφρίλες.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Δώρο για νεογέννητο

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Μαρ 2015, 13:02

Αγόρι ή κορίτσι;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 17 Μαρ 2015, 13:05

Boy.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Μαρ 2015, 13:18

0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 17 Μαρ 2015, 13:21

Αυτό είναι για μας ρε, όχι για μπεμπέ. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Μαρ 2015, 13:25

Σιγά ρε. Εμένα μου είχαν αγοράσει ένα κανονικό, με μεταλλικές σφαίρες, όταν ήμουν 7-8 ετών.

Θες να του πάρεις κάτι που θα το έχει να παίζει και όταν μεγαλώσει λίγο και θα σε θυμάται ή κάτι μόνο για τώρα;
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 17 Μαρ 2015, 13:28

Τώρα,για όταν μεγαλώσει ποιος ζει ποιος πεθαίνει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 17 Μαρ 2015, 15:38

μια χρυση λιρα...
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 17 Μαρ 2015, 16:10

Αλεχάντρε τι να την κάνει την υστεροφημία; Το τώρα είναι εξίσου σημαντικό. Κι ας μην μείνουμε στην καρδιά του παιδιού δεν πειράζει. Θυμάμαι μια ιστορία όπου η κόρη είχε ξενερώσει με τη μαμά της γιατί της είχε κάνει δώρο δυο τενεκέδες λάδι. Ήθελε λέει κάτι πιο μπιρμπιλωτό κάτι που απευθύνεται την αισθητική, κάτι που θα μείνει και μετά και φυσικά θα παίζει και η μνήμη όπως λες. Εμένα με κράζανε επειδή στους γάμους μου άρεσε να κάνω δώρο τρυπάνι.
Ένα εργαλείο που το θεωρώ για το σπίτι. Μου είπανε όμως ότι ήταν και το μοναδικό δώρο που κάποια στιγμή το χρειαστήκανε και το λειτούργησαν. Τα άλλα δώρα δεν θυμούνται ποιος τα έχει κάνει, τον ίδιο χαρακτήρα έχουν (Τα διακοσμητικά ε; Δεν λέω τα χρηστικά εργαλεία).
Τέλος θυμάμαι ότι εγώ στο πρώτο νεογέννητό μου πιο πολύ χαρά μου είχε δώσει ένας φίλος που μας έφερε όλη τη σειρά της fissan. Λάδια, αντισυγκαματικά κλπ. Όλα χρήσιμα. Μας βοήθησε οικονομικά αυτό. Κι ενώ πέρασε ο καιρός και ξαναπήραμε τα ίδια πράγματα πολλές φορές αφού για δυο χρόνια σχεδόν τα χρειάζεσαι, εγώ τον θυμόμουν. Όλα τα άλλα, παιχνιδάκια και χίλια δυο άλλα ήταν πιο άχρηστα. Συγκριτικά πάντα. Ασφαλώς και δεν είναι άχρηστα τα παιχνίδια.

Αφού διαθέτεις και μέχρι 250 και μάλλον καταλαβαίνω ότι δεν σε πονάει αλλά ίσα ίσα θα χαρείς κιόλας, σου προτείνω να τους ρωτήσεις τι παίζει από καρεκλάκια κουζίνας, βραστήρες, μπιμπερά και τέτοια λειτουργικά. Ακόμα και καμιά 15αριά συσκευασίες πάνες να τους πάρεις θα τους λύσεις τα χέρια και θα νιώθου πολύ ωραία. Αυτά προτείνω.
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 17 Μαρ 2015, 16:18

Ρώτα αν έχουν υπόψιν τους τις υφασμάτινες πάνες. Δεν μπορώ να βρω στο ίντερνετ τώρα. Αν θες ψάξε. Είναι ακριβές με την έννοια ότι κοστίζουν πιο πολύ από ένα βρακί και φυσικά πιο πολύ από τις πάνες που ξέρουμε. Νομίζω ότι καμιά 15αριά ευρώ η μία έχουν. Είναι ειδικές κατασκευές. Αν έχεις ικανό αριθμό μπορείς να αντικαταστήσεις πλήρως τις πλαστικές. Πλύσιμο και ξανά χρήση. Είναι πολύ πιο υγιεινό για τα μωρά. Με την πλαστική είναι σαν φούρνος εκεί πέρα από θερμοκρασία. Δεν κάνουν καλό. Αλλά πολύς κόσμος δεν το ξέρει. Μίλα με τη μαμά.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”