Για πες μας.
Και σε ποια σημεια αν σου ειναι ευκολο.
.
Γιαννόπουλε εσύ διαφωνείς με τη συμφωνία των Πρεσπών;
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Γιαννόπουλε εσύ διαφωνείς με τη συμφωνία των Πρεσπών;
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
itteithe
- Extreme poster

Re: Γιαννόπουλε εσύ διαφωνείς με τη συμφωνία των Πρεσπών;
Για να προλάβω ίσως την διαγραφή του νήματος, εγώ έκανα αναφορά. Θα πρέπει να ανοίγουμε θέματα συζήτησης, όχι προσωποποιημένους διαλόγους chat μεταξύ των χρηστών.
2 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Σε βαρος μου εχουν ανοιξει δεκαδες προσωποποιημενα νηματα.
Αν σβηστει το συγκεκριμενο θα ζητησω να διαγραφουν και οσα ανοιχτηκαν σε βαρος μου.
.
Αν σβηστει το συγκεκριμενο θα ζητησω να διαγραφουν και οσα ανοιχτηκαν σε βαρος μου.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Εγω δεν εχω προβλημα με το νημα.
Eιναι παγια θεση μου να μην εκφραζω αποψη για θεματα εξωτερικης πολιτικης τετοιας φυσεως και την τηρω κατα γραμμα ολα αυτα τα χρονια.
Ο λογος ειναι πολυ απλος.
Στα θεματα εξωτερικης πολιτικης εμεις οι απλοι πολιτες δεν εχουμε επαρκη πληροφορηση για να κρινουμε.Πολλα γινονται κατω απο το τραπεζι.
Ειμαι δηλαδη το αντιθετο απο εσενα που χτιζεις σεναρια σαν να εισαι ταυτοχρονα μεσα στον Λευκο οικο το κρεμλινο και στο Μαξιμου.
Παμε παρακατω.
Δεν εχω παει σε κανενα συλλαλητηριο ουτε αυτο που ειχε γινει με τον Χριστοδουλο
Παραβρεθηκα στο συλλαλητηριο του Γεναρη για τον απλο λογο οτι το διοργανωσαν εκει που περπαταω τα Σαβατοκυριακα.Δηλαδη περασα αναμεσα τους και πηρα κλιμα
Δεν θα ψηφισω ακομη και αν γινει δημοψηφισμα.Αλλωστε ειμαι κατα των δημοψηφισματων για θεματα εξωτερικης πολιτικης και οικονομικων
Ειναι καταγεγραμμενη η αποψη μου οτι στο δημοψηφισμα του 2015 η ΝΔ δεν θα επρεπε να συμμετασχει και την εξεφρασα τοτε εγκαιρως.
Δεν μου αρεσει το οτι λεγονται Βορεια Μακεδονια και Μακεδονες αλλα δεν μπορω να εκφρασω παραπερα γνωμη
Υπαρχει ομως μια βασικη αρχη.
Μια τετοια συμφωνια αν δεν εχει την λαικη στηριξη φερνει προβληματα
Σε αυτο το σημειο εχω επισημανει πολλες φορες την προσπαθεια της κυβενρησης να περασει την αποψη οτι η συμφωνιας της εχει την πλειοψηφικη λαικη στρηριξη κατι που ειναι ψευδεστατο.
Μια τετοια συμφωνια αν γινεται για χαρη αλλου κρατους(πχ ΗΠΑ) φερνει και αντιδρασεις( πχ Ρωσια)
Ποτε δεν εχω εκφρασει λαικιστικες αποψεις περι του θεματος,ουτε εθνικιστικες αποψεις.Το εβλεπα και το βλεπω παντα χαλαρα γιατι δεν θεωρω οτι ειναι και τοσο σημαντικο
Σηματικοτερα ειναι τα εταιρικα και εμπορικα θεματα που προκυπτουν πχ απο το θεμα της ονομασιας.
Απο εκει και περα τιθεται αντικειμενικα θεμα κυβερνησης.
Δεν μπορει ο ενας κυβερνητικος εταιρος να ειναι κατα της συμφωνιας,να την αφηνει να εξελισσεται κοντρα στις προεκλογικες τους δεσμευσεις και να μην πεφτει η κυβερνηση
Ελπιζω να σε καλυψα.
Eιναι παγια θεση μου να μην εκφραζω αποψη για θεματα εξωτερικης πολιτικης τετοιας φυσεως και την τηρω κατα γραμμα ολα αυτα τα χρονια.
Ο λογος ειναι πολυ απλος.
Στα θεματα εξωτερικης πολιτικης εμεις οι απλοι πολιτες δεν εχουμε επαρκη πληροφορηση για να κρινουμε.Πολλα γινονται κατω απο το τραπεζι.
Ειμαι δηλαδη το αντιθετο απο εσενα που χτιζεις σεναρια σαν να εισαι ταυτοχρονα μεσα στον Λευκο οικο το κρεμλινο και στο Μαξιμου.
Παμε παρακατω.
Δεν εχω παει σε κανενα συλλαλητηριο ουτε αυτο που ειχε γινει με τον Χριστοδουλο
Παραβρεθηκα στο συλλαλητηριο του Γεναρη για τον απλο λογο οτι το διοργανωσαν εκει που περπαταω τα Σαβατοκυριακα.Δηλαδη περασα αναμεσα τους και πηρα κλιμα
Δεν θα ψηφισω ακομη και αν γινει δημοψηφισμα.Αλλωστε ειμαι κατα των δημοψηφισματων για θεματα εξωτερικης πολιτικης και οικονομικων
Ειναι καταγεγραμμενη η αποψη μου οτι στο δημοψηφισμα του 2015 η ΝΔ δεν θα επρεπε να συμμετασχει και την εξεφρασα τοτε εγκαιρως.
Δεν μου αρεσει το οτι λεγονται Βορεια Μακεδονια και Μακεδονες αλλα δεν μπορω να εκφρασω παραπερα γνωμη
Υπαρχει ομως μια βασικη αρχη.
Μια τετοια συμφωνια αν δεν εχει την λαικη στηριξη φερνει προβληματα
Σε αυτο το σημειο εχω επισημανει πολλες φορες την προσπαθεια της κυβενρησης να περασει την αποψη οτι η συμφωνιας της εχει την πλειοψηφικη λαικη στρηριξη κατι που ειναι ψευδεστατο.
Μια τετοια συμφωνια αν γινεται για χαρη αλλου κρατους(πχ ΗΠΑ) φερνει και αντιδρασεις( πχ Ρωσια)
Ποτε δεν εχω εκφρασει λαικιστικες αποψεις περι του θεματος,ουτε εθνικιστικες αποψεις.Το εβλεπα και το βλεπω παντα χαλαρα γιατι δεν θεωρω οτι ειναι και τοσο σημαντικο
Σηματικοτερα ειναι τα εταιρικα και εμπορικα θεματα που προκυπτουν πχ απο το θεμα της ονομασιας.
Απο εκει και περα τιθεται αντικειμενικα θεμα κυβερνησης.
Δεν μπορει ο ενας κυβερνητικος εταιρος να ειναι κατα της συμφωνιας,να την αφηνει να εξελισσεται κοντρα στις προεκλογικες τους δεσμευσεις και να μην πεφτει η κυβερνηση
Ελπιζω να σε καλυψα.
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
itteithe
- Extreme poster

Αρίστος έγραψε:Σε βαρος μου εχουν ανοιξει δεκαδες προσωποποιημενα νηματα.
.
Και πολύ καλά θα κάνεις. Θα έχω κι εγώ το νου μου για να καταγγείλω οποιοδήποτε σχετικό νήμα ανοιχτεί. Εκτός και αν δεν παραβιάζει τους κανονισμούς της κοινότητας, οπότε πάω πάσο.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
nemo
- Supreme poster

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
.
μα τα προβληματα εχουν πρωτα σχεση με την πρωτη αναφορα και πως γινεται να εισαι χαλαρος με τα πρωτα και οχι με αυτα που προερχονται απο τα πρωτα ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Αρίστος
- Prediction Guru

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Εγω δεν εχω προβλημα με το νημα.
Οχι δεν με καλυψες γιατι εγραψες ενα ολοκληρο κατεβατο να δικαιολογησεις γιατι δεν παιρνεις θεση.
Πολιτικη ομως σημαινει να παιρνεις θεση και να αναλαμβανεις ευθυνη.
Φυσικα εγω περιμενα οτι δεν θα επαιρνες θεση και γι' αυτο ανοιξα το νημα.
Δεν περιμενα τιποτε καλυτερο απο εναν τυπο που ενω υποστηριζει παθιασμενα τη ΝΔ ισχυριζεται οτι δεν την εχει ψηφισει ποτε.
.
1 .
.
.
-
nemo
- Supreme poster

και καπου εδω χαθηκε η οποια λογικη
στο εξης θα βομβαρδιζομαστε με ολιστικα σχεδια αναπτυξης καθαρογραμμενα
ομορφα με σκοπο να προσελκυσουν ψηφοφορους αλλα δεν προκειται ποτε να εφαρμοστουν
πρωτον γιατι δεν δημιουργηθηκαν με τον σκοπο αυτο και αφετερου γιατι δεν θα ειναι στην εξουσια οποτε δεν τους χαλαει σε τιποτα να υποσχονται τα παντα
στο εξης θα βομβαρδιζομαστε με ολιστικα σχεδια αναπτυξης καθαρογραμμενα
ομορφα με σκοπο να προσελκυσουν ψηφοφορους αλλα δεν προκειται ποτε να εφαρμοστουν
πρωτον γιατι δεν δημιουργηθηκαν με τον σκοπο αυτο και αφετερου γιατι δεν θα ειναι στην εξουσια οποτε δεν τους χαλαει σε τιποτα να υποσχονται τα παντα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Αρίστος
- Prediction Guru

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Μια τετοια συμφωνια αν δεν εχει την λαικη στηριξη φερνει προβληματα
Kαι το μνημονιο δεν ειχε λαικη στηριξη και οι νεοφιλελευθερες πολιτικες γενικα.
Αλλα εκει χεστηκες για τη λαικη στηριξη.
.
0 .
.
.
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:Οχι δεν με καλυψες γιατι εγραψες ενα ολοκληρο κατεβατο να δικαιολογησεις γιατι δεν παιρνεις θεση.
Πολιτικη ομως σημαινει να παιρνεις θεση και να αναλαμβανεις ευθυνη.
Φυσικα εγω περιμενα οτι δεν θα επαιρνες θεση και γι' αυτο ανοιξα το νημα.
Δεν περιμενα τιποτε καλυτερο απο εναν τυπο που ενω υποστηριζει παθιασμενα τη ΝΔ ισχυριζεται οτι δεν την εχει ψηφισει ποτε.
.
Μα εγω δεν ειμαι πολιτικος τι με ενδιαφερει τι σημαινει πολιτικη
Εσυ συμμετειχες σε πολιτικη αντιμνημονιακη κινηση,θεωρεις οτι επαιξες ρολο στην συνεργασια ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ,αρθρογραφεις σε πολιτικα εντυπα,δινεις πολιτικες ομιλιες,εμφανιζεσαι ως δημοσιογραφος,ησουν μελος κομματων και πολιτικων νεολαιων
Γιατι θα πρεπει να συμπεριφερομαι οπως εσυ,αφου ειμαστε τελειως διαφορετικοι;
Εγω ενας απλος πολιτης ειμαι που λεω την αποψη μου.Δεν εχω καμια υποχρεωση να κανω αυτα που εσυ κανεις.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
nrg wrote:
nrg wrote: