Σκάκι

Επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, παιχνίδια ρόλων.
stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Σκάκι

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 29 Αύγ 2018, 19:01

Ολοκληρώθηκε το Sinquefield Cup 2018 στο σκάκι.
Το τρόπαιο μοιράστηκαν οι
Levon Aronian, Fabiano Caruana και Magnus Carlsen έπειτα από ισοβαθμία σε πρωτάθλημα 9 γύρων.

Ο Magnus Carlsen παραμένει ο παίκτης με το υψηλότερο σκορ στο σκάκι, εδώ και πολλά χρόνια.
Εικόνα
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: Σκάκι

Δημοσίευσηαπό Spark » 31 Αύγ 2018, 11:31

humanity is doomed!

1 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 19 Ιούλ 2020, 18:30

o nemo ήθελε να παίξει σκάκι; έχουμε την δυνατότητα να παίζουμε παιχνίδια flash μέσα στο elefthero!
όμως ο κάθε παίκτης θα παίζει μόνος του.
εάν ο browser δέχεται flash code (firefox=ok), πατήστε αποδοχή του adobe flash player και καλή διασκέδαση :)
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιούλ 2020, 19:03

δεν μου το βγαζει και δεν το δεχεται παρολο που προσπαθησα να το κατεβασω δεκα φορες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 19 Ιούλ 2020, 19:16

nemo έγραψε:δεν μου το βγαζει και δεν το δεχεται παρολο που προσπαθησα να το κατεβασω δεκα φορες

εάν χρησιμοποιείς firefox πάτα στο εικονίδιο με τις 3 γραμμές επάνω δεξιά, είναι το άνοιγμα μενου, εκεί επιλέγεις Πρόσθετα/Αρθρώματα/Shockwave Flash μπορείς να το ενεργοποιήσεις και να το ενημερώσεις.

το πρόσθετο πρόγραμμα Shockwave Flash δεν είναι επικίνδυνο, είναι όμως ευάλωτο σε θέματα ασφαλειας και browsers το έχουν καταργήσει. οι κώδικες παιχνιδιών .swf παίζουν με αυτό το πρόσθετο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιούλ 2020, 20:20

δεν εχω firefox και μου το βγαζει επικινδυνο και δεν με αφηνει να το εκτελεσω
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 19 Ιούλ 2020, 20:41

nemo έγραψε:δεν εχω firefox και μου το βγαζει επικινδυνο και δεν με αφηνει να το εκτελεσω

κοίτα nemo έγραψα πριν :
το πρόσθετο πρόγραμμα Shockwave Flash δεν είναι επικίνδυνο

εάν έχεις άλλον browser όπως το google chrome να ακολουθήσεις τις οδηγίες του βιντεο.
εάν καταφέρεις να εκτελέσεις κώδικα Flash θα μπορείς να παίξεις ωραία παιχνίδια που θα προτείνω..

0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιούλ 2020, 20:47

το καταφερα αλλα ειναι μικρής δυνατότητας .. μπορουμε με αυτο να παιξουμε με μελη του φορουμ;

εχω google chrome αυτο δεν με αφηνε αλλα το κατεβασα με το explorer
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 19 Ιούλ 2020, 21:09

Spark έγραψε:o nemo ήθελε να παίξει σκάκι; έχουμε την δυνατότητα να παίζουμε παιχνίδια flash μέσα στο elefthero!
όμως ο κάθε παίκτης θα παίζει μόνος του.
εάν ο browser δέχεται flash code (firefox=ok), πατήστε αποδοχή του adobe flash player και καλή διασκέδαση :)

δεν θέλω να γράφω πολλές φορές τα ίδια..
τα παιχνίδια Flash είναι δωρεάν, είναι μικρά σε μέγεθος - φορτώνουν γρήγορα, μερικά είναι καλά και αξίζουν.
το σκάκι easy chess ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κερδίσω (δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο σκάκι).

ένα παιχνίδι λογικής που έπαιξα και μου άρεσε είναι το PickUp Adam&EVE. είναι στη γερμανική γλώσσα μόνο αλλά δεν είναι δύσκολο να το παίξεις, παίζει με τα πλήκτρα του πληκτρολογίου βελάκια.
οδηγίες: πατάς στο κουμπί SPIELEN και επιλέγεις τον χαρακτήρα που θέλεις, έπειτα πρέπει να μαζέψεις τις σοκολάτες και να τις πας στο ταίρι σου που περιμένει, όμως στις επόμενες πίστες θα πρέπει να αντιμετωπίσεις φίδια και λογικά προβλήματα :good:

0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιούλ 2020, 21:21

εγω το κερδισα σε τεσσερα λεπτα και εχασα το ενδιαφερον με αυτο θα δοκιμασω και το αλλο
0 .

Επιστροφή σε “Παιχνίδια”