α) Συμφωνα με την Εφημεριδα Συντακτων την βδομαδα που μας ερχεται θα εχουμε τα πορισματα της Εξεταστικης για KEEΛΠΝΟ, Ντυναν και φαρμακευτικη δαπανη (που ενα μερος της θα αφορα τη Novartis).
β) Συμφωνα επισης με τη Νεα Σελιδα είμαστε κοντα σε ενδεχομενη προφυλακιση του Φρουζη καθως εχουν ταυτοποιηθει λογαριασμοι που μοιραζε μαυρο χρημα της Novartis. Αν συμβει κατι τετοιο θα ειναι το πρωτο μεγαλο βημα για να εχουμε στη συνεχεια τους αποδεκτες αυτου του χρηματος.
.
Πολιτικός σεισμός Part 2
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Πολιτικός σεισμός Part 2
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
'71
- Crazy poster

Re: Πολιτικός σεισμός Part 2
Εγώ πάντως ομολογώ ότι δεν το περίμενα αυτό με το δεξιοπασόκο παπαντωνίου.Κάποιοι κλεπτοκράτες από το μέτωπο λογικής ενδέχεται να φάνε γερή μούτζα τις επόμενες μέρες.Τελικά φαίνεται πως δεν ήταν σκευωρίες τα όσα ακούγαμε για λίστες και λαμόγια πολυεθνικών όπως μας έλεγε το "μέτωπο λογικής" σε αγαστή συνεργασία με τους καθεστωτικούς ολιγάρχες που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

δε μας νοιαζει η νοβαρτις. η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ αυτο και μονο αυτο μας νοιαζει, ουτε οι συναξεις ουτε οι μονομοποησεις ουτε τιποτα
ειμαι απολυτα βεβαιως οτι την νυχτα που θα προβαλωνται ζωντανα τα αποτελεσματα των εκλογων καποιοι βουλευτες που θα γινουν πρωην βουλευτες θα εχουν ηδη πακεταρει και θα ειναι ηδη ειτε καθοδον ειτε στον αερα εγκαταλειποντας την χωρα για να σωθουν.....δεν θα υπαρχουν για αυτους 50 αστυνομικοι απο πισω τους να τους προστατευουν. δεν προτρεπω φυσικα καποιον να κανει κατι, απλα λεω οτι δεν θα εχουν την προστασια που τωρα εχουν ως βουλευτες...και επειδη φυσικα δεν ειναι ηλιθιοι θα εχουν ηδη παρει τα μετρα τους, ετσι εγω νομιζω

ειμαι απολυτα βεβαιως οτι την νυχτα που θα προβαλωνται ζωντανα τα αποτελεσματα των εκλογων καποιοι βουλευτες που θα γινουν πρωην βουλευτες θα εχουν ηδη πακεταρει και θα ειναι ηδη ειτε καθοδον ειτε στον αερα εγκαταλειποντας την χωρα για να σωθουν.....δεν θα υπαρχουν για αυτους 50 αστυνομικοι απο πισω τους να τους προστατευουν. δεν προτρεπω φυσικα καποιον να κανει κατι, απλα λεω οτι δεν θα εχουν την προστασια που τωρα εχουν ως βουλευτες...και επειδη φυσικα δεν ειναι ηλιθιοι θα εχουν ηδη παρει τα μετρα τους, ετσι εγω νομιζω

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ε ρε ντερτια. Το "Η Μακεδονια ειναι μια και ειναι ελληνικη" διαδωθηκε αγαπητε απο τυπους που θελαν να γλυτωσουν τη φυλακιση για τη Novartis σε αγαστη παρειτσα με ρωσοφιλους που στην πραγματικοτητα αποκαλουν τα Σκοπια ΣΚΕΤΟ Μακεδονια. Σας δουλεψανε ψιλο γαζι γιατι χωρις τη Συμφωνια των Πρεσπων ΚΑΙ συνεχιζεται ο σκοπιανος αλυτρωτισμος ΚΑΙ δεν κατεβαινουν τα αρχαιοελληνικα αγαλματα ΚΑΙ 140 χωρες συνεχιζουν να τους λενε ΣΚΕΤΟ Μακεδονια ΚΑΙ σε ολο τον πλανητη θα δημιουργουνται κεντρα Σκετομακεδονικων σπουδων.
Στη φυλακη λοιπον οι Μακεδονομαχοι της Novartis για να στρωσουν οι κωλοι και μετα βλεπουμε.
.
Στη φυλακη λοιπον οι Μακεδονομαχοι της Novartis για να στρωσουν οι κωλοι και μετα βλεπουμε.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
nik_killthemall
- Extreme poster

Ας υπήρχε κόστος 1000 ευρώ κάθε φορά που πετάς παπαριά που δεν γίνεται και θα σου λεγα εγώ αν θα ξαναμιλαγες.
(η εφσυν εγινε καλη τωρα ? δεν ειχε γινει κακη χρηματοδοτουσα απο σκοτεινα κεντρα και εργαλειο του κοτζια ? )
(η εφσυν εγινε καλη τωρα ? δεν ειχε γινει κακη χρηματοδοτουσα απο σκοτεινα κεντρα και εργαλειο του κοτζια ? )
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

nik_killthemall έγραψε:(η εφσυν εγινε καλη τωρα ? δεν ειχε γινει κακη χρηματοδοτουσα απο σκοτεινα κεντρα και εργαλειο του κοτζια ? )
Εγω συνεχιζω να τη διαβαζω γιατι το 90% της κραζει τον Κουλη. Επισης διαβαζω Εστια που βριζει τον Συριζα αλλα εχει καλη πληροφορηση για τα ελληνοαμερικανικα, Πρωτο Θεμα γιατι θελω τη στηλη του Λυγερου, Δημοκρατια για να δω τι λεει ο Φιλιππίδης, κλπ κλπ. Συνηθως παιρνω μαζι Kontra και Εστια και μου λεει ο περιπτερας μονο εσυ στην Ελλαδα.
.
0 .
.
.
-
nik_killthemall
- Extreme poster

ναι αλλα τι ποσοστο απο το 90% χρηματοδοτειται απτα σκοτεινα κεντρα ... κοιταξε να το ψαξεις γιατι ανυσηχω, μην μαθω πως και εσυ χρηματοδοτεισαι εμμεσα απτα σκοτεινα κεντρα θα το ριξω στις βαφλες απτη στεναχωρια μου.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

nik_killthemall έγραψε:ναι αλλα τι ποσοστο απο το 90% χρηματοδοτειται απτα σκοτεινα κεντρα ... κοιταξε να το ψαξεις γιατι ανυσηχω, μην μαθω πως και εσυ χρηματοδοτεισαι εμμεσα απτα σκοτεινα κεντρα θα το ριξω στις βαφλες απτη στεναχωρια μου.
Κοιταξε εμενα μ' αρεσει να διαβαζω τι γραφουν οσοι χρηματοδοτουνται απο σκοτεινα κεντρα γιατι πως αλλιως θα μαθω τι σκεπτονται αυτα τα κεντρα; Χωρις πλακα παντως καθε εφημεριδα εχει τα θετικα της και τα αρνητικα της και ο εξυπνος αναγνωστης μπορει και πρεπει να βγαλει τα συμπερασματα και απο τα μεν και απο τα δε.
.
0 .
.
.
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Για ποιον δημιουργθηκε νημα "Πολιτικος σεισμος ΝΟ2" οταν αφορα τα ιδια θεματα με το ΝΟ1;
Ηθελε μηπως ο νηματοθετης ενα νεο καθαρο νημα το οποιο δεν εμπεριεχει τις παλιες αποτυχημενες του προβλεψεις;
Ηθελε μηπως ο νηματοθετης ενα νεο καθαρο νημα το οποιο δεν εμπεριεχει τις παλιες αποτυχημενες του προβλεψεις;
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ποιες αποτυχημενες προβλεψεις;
Ο πολιτικος σεισμος ξεκινησε με την φυλακιση του Παπαντωνιου και θα συνεχιστει με ΚΕΕΛΠΝΟ και Novartis.
.
Ο πολιτικος σεισμος ξεκινησε με την φυλακιση του Παπαντωνιου και θα συνεχιστει με ΚΕΕΛΠΝΟ και Novartis.
.
0 .
.
.